Tuesday, May 29, 2007

16:00 λίγο πριν το τέλος

Αν και το νέο υψηλό έγινε πάνω από τις 4950 μονάδες η υποχώρηση της αγοράς δεν φαίνεται να πτοεί την μικρή κεφαλαιοποιήση. Ωστόσο κάποια κόπωση είναι αισθητή.
  • Μεγάλη προσοχή θέλει η Intracom αύριο και μεθάυριο. Το χαρτί έχει κοιμήσει κόσμο. Πολύ έχουν απηυδήσει και δεν αντέχουν να βλέπουν την μετοχή στα 4,00 και την αγορά στα 5.000. Σε μια αρνητική είδηση δύσκολα θα κρατηθεί η προσφορά. Μήπως αυτό θέλουν κάποιοι;
  • Πονήρος ο Λύκος. Τσούκου τσούκου έφθασε το 4,60. Και χωρίς είδηση.
  • Καλπίνης: Εσφιξαν οι κ... Φάνηκε και στον ισολογισμό. Ο μέτοχος δημιούργησε αξία και ας μην είχε αυτό σαν βασικό σκοπό.
  • ΠΡΔ: Μόνο για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Θεμελιώδη ανύπαρκτα, με στόρυ όμως λόγω Φλοίσβου. Απαιτήσεις που ισούνται με την τρέχουσα κεφαλαιοποιήση.

Αύριο: Αν ο ΟΤΕ δεν μας πει τίποτα περίεργα θα "γλύψουμε" επίπεδα που συναρπάζουν. Μην ξεχνάμε ότι το δημόσιο καίγεται να πουλήσει ΤΩΡΑ πριν πλακώσουν τα triple play.

Το retail κοιτάζει ακόμα. Κάποιοι είναι και short. Η υπομονή εξαντλείται το ίδιο και τα περιθώρια ανόδου. Τζίροι στα 500 - 600 δις ευρώ είναι το καμπανάκι για έξοδο...

ΥΓ: Καλή η αβάντα στον Μπελέ αλλά όχι και μάπα ο Στεφανής... είπαμε αλλά και το ξεβράκωμα έχει τα όρια του!

No comments: