Thursday, November 22, 2007

Φίλαθλοι, προστατέψτε την ομάδα μας, η Uefa είναι αμείλικτη!

Η πτώση φέρνει γκρίνια και η γκρίνια φέρνει εκτροπές. Πολλά μηνύματα εκατέρωθεν και σχόλια απαξιωτικού τύπου νομίζω οτι μας πηγαίνουν σε άλλους χώρους και άλλες συμπεριφορές. Μια εικόνα παρόμοια με αυτή που υπάρχει σήμερα στα περισσότερα χρηματιστηριακά γραφεία, ΑΕΕΔ και ΕΠΕΥ.

Αν είναι δυνατόν να αποφεύγαμε τους χαρακτηρισμούς και να επιχειρηματολογούμε με λόγο αυτοσυγκράτησης θα ήταν θεμιτό για όλους όσοι διαβάζουν το "κουτί".

Ψυχραιμία αδέλφια το έχουμε ξαναπεράσει αυτό!

4 comments:

Anonymous said...

Η γκρινια και τα σχολια απαξιωτικου τυπου δειχνουν ΠΑΝΤΑ πως ειμαστε πολυ κοντα -η το εχουμε δει- σε ενα τοπικο χαμηλο η υψηλο.


Δεστο και ετσι -)

Anonymous said...

Επειδή μας είχατε κακομάθει,εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχετε ξαναβάλει τις τεχνικές απόψεις του κυρίου Βελλιανίτη για την αγορά.Θα παρακαλούσα εάν είναι δυνατόν για την επαναδημοσίευση της άποψής του κάθε Κυριακή στο blog.Ευχαριστώ.

Anonymous said...

Παιδιά κι εγώ συμφωνω για τον Βελλιανίτη. Αξιολογότατη παρουσία. Αλήθεια τι πάθατε και σταματήσατε τα νέα? υπάρχει κάποιος ξένος δάκτυλος?

Anonymous said...

Φοβερό εργαλείο η τεχνική ανάλυση!
Απλα, αν είχε κανείς ακολουθήσει τα συμπεράσματα για συνέχιση της διόρθωσης, σήμερα το πρωϊ 29 Νοεμβρίου ή θα έπρεπε σοβαρά να σκέφτεται το χαρακίρι ή να κηρύξει πτώχευση.
Κι αυτοί που πήγαν short στην αγορά, ας πουλήσουν κανα διαμέρισμα γιατι θα χρειαστούν το margin. Απο σήμερα κι όλας...