Friday, June 29, 2007

Σκοτοδίνη στον ΟΤΕ, πάνω από τις 4800 η αγορά

  • Μετά από την επιτυχία του placement όλοι οι έγκυροι την έχουν κάνει γαργάρα και το ρίχνουν στο σορολοπ... Καμιά διορατικότητα "δεν τα κατάφερε λέει ο Βουρλούμης να βρει στρατηγικο..." Ναι καλά... Το ότι πλέον ο ΟΤΕ μπορεί να γίνει στόχος επιθετικής εξαγοράς θα το καταλάβουν όταν βγεί η ανακοίνωση με την Δημόσια πρόταση. Μέχρι τότε θα βλέπουν μέχρι εκείπου τους αφήνει η... περούκα τους! Βέβαια και η άλλη πλευρά το παρατηράβηξε: 7 φορές η ζήτηση αλλά δεν μας είπανε σε ποιές τιμές ήταν τα πολλαπλάσια. Πιθανόν να υπάρξει κάποια πιεσούλα όταν γίνει η εκκαθάριση και δοθούν τα κομμάτια.
  • Χαμός έγινες χθες στα παράγωγα πολύ short σε Eurobank και ΟΤΕ κάποιοι το θεώρησαν ευκαιρία σπέκουλας δίνοντας πλέον στην αγορά ευκαιρία για πιό επιτηδευμένες κινήσεις.
  • Τι κόλπο είναι πάλι αυτό στο Νηρέα; Αύξηση πάνω στην αύξηση για να μπει το fund? Δεν νομίζω να μπορούν να πάρουν τέτοια απόφαση άμεσα. Εκτός αναπό τον νέο 2190 αυτό προβλέπεται. Ο οποίος 2190 είναι κάτω από 3 στοίβες νέων νόμων και δεν θα ψηφιστεί πριν το Σεπτέμβριο.
Στην αύξηση της Aegean από οτι μαθαίνω πάμε για μεγάλο ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων. Δεν χρειαζεται και αποδεικτικά κατάθεσης για τους ειδικούς (opos ameriki you know) Να τανε και φθηνή καλά θα ήτανε!

No comments: