Friday, September 28, 2007

Corporate activity!

Μυτιληναίος: Ολοκλήρωση τριπλής συγχώνευσης.

Έχουμε και λέμε: (Νέα) Κεφαλαιοποίηση ομίλου 1,94 δις. Σύντομα το ομολογιακό το οποίο μπορεί να είναι και μετατρέψιμο. Ακολουθεί το σπλιτ του χαρτιού. Στο βάθος κήπος και νέο guidance κερδών 2007. Η αξία της ΜΕΤΚΑ στο 1 δις δηλαδή για τον όμιλο περίπου 500. Αν θελήσει μετρητά μπορεί αυτό το κομμάτι να το πουλήσει ή να κάνει και αύξηση κεφαλαίου που δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Γιατι ο Βαγγέλης εκτός από νέος και ωραίος είναι πολύ ροκ τύπος και ένας ΡΟΚ(Κ)ΑΣ πάντα παίρνει αυτό που θέλει.

Ιντραλοτ: Με 5% η Bank of America

Μυρίζει εγγυητική επιστολή για έργο. Μεγάλο έργο. Σαν του Λας Βέγκας ας πούμε. Πάρε χαρτιά δώσε εγγύηση. Η' Reverse repo. H' Equity swap. Στο όνομα τώρα θα τα χαλάσουμε;

ΕΛΤΕΧ: Με 5% η Capital

Εχει ακόμα μπροστά της την συγχώνευση με την Παντεχνική. Φτάνει για φέτος. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε με τις Αστικές Αναπτύξεις, την Ηλέκτωρ, την Reds, το Mont Parnes και άλλες "συμμετοχούλες"... Αυτο το μπλου μπλακ μποιζ στο Αμάν θα γίνει τελικά;

Infoquest - Unisystems

Οσοι τα δώσατε τα δώσατε. Τους υπόλοιπους θα τους "σκουιζάρουν" με μετρητα. Οτι αξίζει από το χαρτί (ΓΙΟΥΝ) θα μπει σε ξεχωριστούς κλάδους να ξέρουμε τι μας γίνεται: Τα κομπιούτερ με τα κομπιούτερ, οι ανεμιστήρες με τα αιολικά, κ.ο.κ. Οτι περισσεύει θα πουληθεί. Ξαφνικά το Infoquest αποκτά και πάλι νόημα. Αυτός ο Δελη είναι που προβληματίζει μόνο με την (κακή) προιστορία της Forthnet.

Euromedica: Μαζεύει το μαγαζί σε ένα

Στην απορρόφηση 3 θυγατρικών εταιριών σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κοζάνη προχωρά η εταιρία. Και εδώ τα οφέλη κόστους ειναι προφανή. Μεγαλό μαγαζί, μεγάλη τιμή.

Vivere: Ενέργειες για έξοδο από την επιτήρηση

Τα έχουμε και είμαστε κουραστικοί: Γυρίζει η μπίλια για το τεταρτο καζίνο που θα μπει στο ΧΑ. Τι θα πει ποιά είναι τα άλλα τρία; Το Hyatt, το Mont Parnes και ένα που έχει η Μηχανική στην Ρόδο. Κάτι ψιλά από Λουτράκι έχει και ο Ρήγας στην Sciens και λίγο πιό πολύ η Πειραιώς. Ο Στέγγος απερρίφθει διότι το ενημερωτικό του Καρρά έπεσε πάνω στην φάση που ο Μάκης είχε πολύ όρεξη για πλάκα. Για να δούμε αν είναι παίκτες εκεί στην Ξάνθη.

Forthnet: Aποχώρηση Οικονομικού Διευθυντή

Ε, βέβαια τόσα mandates που έχει μοιράσει δεξιά και αριστερά η εταιρία για να βρει αγοραστή πως να μην τα πάρει στο κρανίο ο άνθρωπος. Η Hol δεν παίζει. Maximum ένα εξάμηνο με τόσο κόσμο να ψάχνει.

Νηρεύς: Απορροφά SeaFarm, AΛΠΙΝΟ, Α-Sea

Τεράστια επιτυχία. Όπως λέει και το τραγούδι "Τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στην χώρα;" Ωραία τα τιμήματα και τα οφέλη των συγχνεύσεων. Να μας λέγανε όμως και ποιοι (ποιός;) πούλησε;

ΗΛΕΑΘ: Απέκτησε το 51% της Σαραφίδης

Ο Στρούτσης κάνει καλή δουλειά. Αντί να κάθεται σαν τον Γεράρδο να έρθουν να του πάρουν τα σώβρακα κινείται μεθοδικά και αγοράζει μερίδια φθηνά. Τώρα που το παιχνίδι έχει ανάψει μπαίνουν νέοι πάικτες διψασμένοι για μερίδια (Electro world, Multirama, Public κλπ). Τα βλέπει αυτά η αγορά και καταλαβαίνει ποιός θα πάρει σειρά για να (μοσχο)πουληθεί.

Δίας Ιχθ.: Προχωρά η εξαγορά Ιχθυτροφικού Κέντρου

Οι γερμανοι της Sal είναι εδώ και εξετάζουν το ενδεχόμενο αγοράς ποσοστού. Καλά νούμερα και κυρίως προσεκτικές κινήσεις. Και αυτός θέλει να πουλήσει ψηλά.

Πετρόπουλος: Αγορά 205 μετοχών από Κ. Πετρόπουλο

Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσόν!

3 comments:

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ Q ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ 4,2 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ!!!

Anonymous said...

Η μηχανική έχει πουλησει τη συμμετοχή της στο καζινο Ρόδου εδω και κατι χρονια

Anonymous said...

Swstos o filos. To nohma omws aforoyse ton Piladaki